ESCAPE ROOM A DOMICILI O A LA SEVA EMPRESA ES UN ENTRETENIMENT PER GRUPS GRANS I PETITS.

Escape room a domicili, la proposta

Game box o joc de taula, al estil room escape, en el que s’ha de resoldre els enigmes que vagin apareixent, fins arribar al final.

VERSIÓ CLÀSSICA: Cada grup disposarà d’un bagul que conté 6 caixes que ha d’anar obrint fins arribar al final. Tots al voltant de la taula.

VERSIÓ GYMKHANA: El mateix joc però les caixes haureu de buscar-les a través de pistes, amagades pel vostre local o jardins. Requereix un treball previ d’informació per la vostra part per portar preparades les pistes d’on es troben les caixes. Suplement de 2€ per jugador.

 

ARA VERSIÓ SENIOR (15-99 anys) i VERSIÓ JUNIOR (11-14 anys)

A la versió Senior tradicional, hem incorporat la versió Junior, per a nens de 11 a 14 anys aproximadament, amb el mateix recorregut de caixes, però amb enigmes i pistes adequats a la seva edat. Ho passaràn en gran !

Ideal per a aniversaris, festes particulars, festes a l’escola.

Podeu a més demanar que us portem baguls amb la versió Senior i altres amb la versió Junior per poder jugar tots a la vegada, cada un al seu nivell.

 

A Explora Room trobaràs de tot i més

On Jugar l'escape room portàtil

Cases particulars                            Cases rurals

Restaurants                                       Hotels

Aire lliure                                            Empreses

Ajuntaments                                      Hospitals

Cases de colònies                            Casaments

Grups petits també al nostre local, sense cost addicional.

Quants jugadors per equip

Poden jugar 4/5 persones amb cada joc de caixes, sense limit de jugadors, disposant tants packs o baguls com siguin necessaris pel total de jugadors. Si sou dos o tres amb experiència, també.

Edat minima per participar sols, 18 anys. Menors acompanyats d’un minim de dos adults per pack.

També per a escoles.

Escape room en Mode competició

Cada grup competirà amb els demés per acabar el primer, amb una sèrie de preguntes al final que sumaràn o restaràn segons al total.

Podeu dividir-vos en grups per competir, o si solsament sou 4 o 5 podeu jugar junts amb un sol bagul.

Nivell de joc i durada

Per a principiants i jugadors que hagin fet pocs room escape, es pot jugar en 70/80 minuts. Grups molt experts poden acabar en 40/50 minuts. Però es preveu que siguin grups heterogenis, amb jugadors de diferent nivell.

Espai o lloc on jugar l'escape room

Serveix qualsevol sala on capiguen els jugadors, en grups de 4/5 per pack, en taules de mides aproximades 180 x 90 cms. (dues taules de bar juntes).

Es aconsellable cert espai entre taules per poder comentar les pistes i les proves sense que us sentin els demés grups.

El local no està inclòs en els preus. Si no disposeu d’espai, oferim les següents opcions.

Sala MonasteriuM  (mini hall escape)
A l’entrada del nostre room escape MonasteriuM podem colocar un o dos packs de caixes, amb la qual cosa si sou de 2 a 10 persones, podeu jugar aqui sense càrrec addicional, junts o en dos dos grups.

Sala Sant Roc
100€. Sala diàfana molt aprop de Plaça d’Espanya. Permet fins a grups de 30/40 persones. Com està molt aprop del nostre local, no us cobrarem desplaçament.

Tipus Sessió, portàtil o a domicili

Jugarà només el vostre grup. Amics, familiars, treballadors d’empresa. Entre 10 i 30 persones (per a grups més grans preguntar). A la reserva indicar el lloc o direcció on voleu realitzar el joc, o si preferiu jugar en una de les nostres propostes.

Si preferiu jugar en el vostre local, heu de ser minim 10 (o reservar 10 encara que sigueu menys).

Si veniu al nostre local, sigueu els que sigueu, podeu sol.licitar que preparem un o dos packs, en mode competició, encara que sigueu 4, per exemple, i vulgueu jugar dos contra dos, si us atreviu..

Preus del Explora Room Escape a domicili

Consultar en el formulari de reserves els preus actuals, segons número de jugadors. Menors de 7 no paguen.

Edat minima per jugar sols 18 anys. Menors de 18 han de jugar amb un minim de 2 adults per taula.

En Escoles els monitors a càrrec dels nens a la sala no paguen. Minim de 10 jugadors.

El transport al vostre local o domicili no està inclòs. Teniu tres preus al formulari segons distància, que serà la que marqui Google Maps amb cotxe des d’el vostre local fins a la direcció de Room Escape VIP. Per a distàncies majors, consultar preu.   

 

CONDICIONS

Paga i senyal del 50% o pagament total per reservar.
Transferència o ingres al caixer sense sobre o bizum.
Si el pagament es parcial, la resta en efectiu a l’inici de l’activitat o transferència/ingres al caixer sense sobre o bizum tres dies abans minim.
No es podrà jugar si no s’ha rebut l’import total.
 
Tots els preus inclouen 21% d’IVA. Avisar per factura desglosada.
 
Les anul.lacions o canvis per enfermetat, covid, restricciones covid noves, etc. no suposen devolució de l’import però sí una caducitat amb 6 mesos de marge per buscar noves dates.

Heu d’arribar 5/10 MINUTS ABANS DE L’INICI. Si us retrasseu molt i hi ha més equips en sessions compartides no podreu iniciar l’activitat. Avisar sempre de possibles retards per intentar arreglar-ho, si es possible.

Temàtica del Explora Room

L’explorador Augustus Joker surt a la recerca d’un objecte miraculós a través d’algunes cultures mil.lenàries. L’heu d’ajudar a trobar-lo. Enigmes a resoldre per obrir candaus i caixes, i tal com succeeix a MonasteriuM, amb algunes pinzellades de cultura. Res de por ni violència, es doncs ideal per jugar tots els publics.

Quins idiomes son les pistes

Opció base en castellà, pensant que en grups  grans, empreses, etc. hi haurà jugadors de diferents nacionalitats. També en català, anglès i francès (avisar amb temps per preparar).

Customització del Explora Room Escape

Es un dels reptes que ens encantarà assumir. Si el joc us ha agradat, i penseu en jugar grups grans o de forma continuada (escoles, empreses, etc.), podem adequar el joc a una temàtica concreta, o amb dades especifiques (per exemple, una empresa que vulgui regalar l’experiència als seus clients, i que surtin mencions dels seus productes). Sol.licitar informació i pressupost.

Contacta'ns

Truca o envia un email

ROOM ESCAPE VIP ::: XAVIER BARBA LLORENS
Gran Via Corts Catalanes, 202 local 3. 08004 Barcelona (España).
NIF: 38.066.228-D
Tel: +34 673 650 612
roomescapevip@gmail.com

Explora escape room a domicili
Explora escape room en ple joc
Escape room a domicili