ESCAPE ROOM GRUPS GRANS AL CARRER O AL VOSTRE LOCAL O DOMICILI A LA RECERCA DE PISTES I RESOLENT ENIGMES

Escape room Grups grans...? SIIII !!!!

Els escape room grups grans son opcions diferents ideals per a grups d’amics, empreses, escoles, etc.
DE 6 A 120 JUGADORS.

Escape room PRESENCIAL.
De 2 a 8 jugadors.
A BARCELONA.

Portàtil per casa teva o empresa. A CATALUNYA.  De 6 a 60 jugadors.

(en construcción)

NOVETAT !

TAMBÉ FORMAT HALL ESCAPE: Si no teniu lloc per jugar o si us agrada compartir l’experiència amb més gent, us oferim sessions amb sis Box Game al carrer Leiva de Barcelona  per reservar 5 o 6 per taula,  o si sou menys jugar sols o compartir taula amb més jugadors. VEURE MÉS.

Per jugar AL CARRER.
A BARCELONA.
De 6 a 120 jugadors.

(en construcción)

Escape room ONLINE.
De 2 a 8 jugadors.
A CASA VOSTRA.

Altres productes i serveis

Escape room grups grans DISSENY

Escape room grups grans: BOX GAME, LA PROPOSTA

Game box o joc de taula, al estil room escape, en el que s’ha de resoldre els enigmes que vagin apareixent, fins arribar al final.

VERSIÓ CLÀSSICA: Cada grup disposarà d’un bagul que conté 6 caixes que ha d’anar obrint fins arribar al final. Tots al voltant de la taula.

VERSIÓ GYMKHANA: El mateix joc però algunes caixes o pistes estaràn amagades pel vostre local o jardins. Requereix un treball previ d’informació per la vostra part per portar preparades les pistes d’on es troben les caixes. Suplement de preu.

VERSIÓ JUNIOR: Per a nens d’10 a 13 anys aproximadament, amb el mateix recorregut de caixes però amb enigmes i pistes adequats a la seva edat.

VERSIÓ MIXCombinació de recorregut amb proves d’ingeni tipiques de escape i proves d’habilitat fisica, como a  El misteri dels TBOs, per a nens de 10 a 13 anys. Per jugar en espais grans, com el gimnàs de l’escola, patis, o fins i tot a la platja.

Ideal per a aniversaris, festes particulars, festes a l’escola, celebracions empresa.

Podeu a més sol.licitar baguls Senior i Junior barrejats per jugar junts nens i adults.

MODO COMPETICIÓN: Si sou un grup gran amb vàries caixes podeu competir per veure qui acaba primer. El Game Master es mourà entre els grups per ajudar-vos.

 

BOX GAME: INFORMACIÓ

ON JUGAR:   Cases particulars, Cases rurals, Restaurants, Hotels, Aire lliure, Empreses, Ajuntaments, Hospitals, Cases de colònies, Casaments.

NÚMERO DE JUGADORS:   De 4 a 6 amb cada joc de caixes, disposant de tants packs como siguin necessaris. 2 o 3 jugadors amb certa experiència, també.

NIVELL I DURADA:   Principiants o jugadors amb pocs escapes uns 70 minuts.

ESPAI REQUERIT:   Taula de 180×90 cms. aprox. per a cada equip,  separació d’un parell de metres entre taules per no escoltar als demés. Interior o exterior. El local no està inclòs en el preu. Podem ocupar-nos de buscar-lo.

BOX GAME: PREUS I CONDICIONS

Veure preus per jugador a HORARI I RESERVES. Menors de 7 anys no paguen.

En el cas dels Box Games falta afegir el càrrec per desplaçament segons els kms. Menys de 6 jugadors també podeu jugar però reservar per 6 que es el preu minim.
 

Paga i senyal del 50% o pagament total per a la reserva. Transferència o ingrés en caixer sense sobre o bizum. Pagament parcial, reste efectiu a l’inici del joc o ingré 3 dies abans.

Tots els preus inclouen el 21% de l’IVA. Avisar per factura desglosada.

Anul.lacions o canvis caducitat de 6 mesos per buscar noves dates.

BOX GAMES: HORARIS I RESERVES

ESCAPE ROOM PER A GRUPS: BOX GAME FORMAT HALL ESCAPE

Organitzem sessions de Hall Escape per venir a jugar als Game Box amb més gent.

Si per exemple sou sis, quan vingueu jugareu amb un dels Game Box, i els demés poden estar ocupats per altres jugadors i competireu contra ells.
 
Si sou dos, podreu jugar sols si la sessió no està plena, sino podreu compartir el Game Box amb un altre grup petit o parella.
 
FESTES INFANTILS: El local on realitzem les sessions disposa de material i jocs per a festes infantils. Podeu aprofitar per celebrar les festes dels vostres fills. Contactar amb nosaltres per comentar les diferents possibilitats.
 
ALTRES DIES: Si sou un minim de 15 podem organitzar el Game Box sols per vosaltres un altre dia o altres horaris de la setmana. També per a festes infantils.

HALL ESCAPE: HORARIS I RESERVES

Escape room grups grans: BOX GAMES, LES TEMÀTIQUES.

#4. Augustus explorador

L’explorador Augustus Joker surt a la recerca d’un objecte miraculós a través d’algunes cultures mil.lenàries.

Enigmes a resoldre per obrir candaus i caixes i algunes pinzellades de cultura.

#5. Augustus explorador JUNIOR

La versió JUNIOR segueix el mateix recorregut que l’adult però amb proves i enigmes adequats per a l’edat de 10 a 13 anys. 

#6. El secret d'Empèdocles

Empèdocles fou un conegut filòsof grec del segle V abans de Crist, famós pels seus postulats al voltant dels quatre elements i la relació amb la natura.

Aigua, aire, foc i terra aparèixen en aquest joc per descubrir el gran secret d’aquest filòsof.

Enigmes a resoldre per obrir candaus i caixes i algunes pinzellades de cultura.

#7. El misteri dels TBOs (JR)

En un futur proper els comics i els TBOs son molt preuats com a símbol de cultura. Uns traficants han amagat tots els que han trobat i haureu de passar proves d’habilitat i d’ingeni per recuperar-los i tornar-ne a gaudir.

Enigmes a resoldre per obrir cadenats i caixes, proves d’habilitat per avançar i algunes pinzellades de referència cultural dels comics.

Escape room grups grans Augustus
Escape room grups grans Augustus Junior
Escape room grups grans Augustus un aktre equip

Escape room grups grans: STREET GAME, LA PROPOSTA

Combinació de gymkhana i room escape per passar més d’una hora i mitja de joc i entreteniment a l’aire lliure, buscant i solucionant pistes, visitant bonics paratges i llocs interessants

STREET GAME: INFORMACIÓ

NÚMERO DE JUGADORS:  Grups de 5 a 8 jugadors que surten espaiats cada 10 minuts. Per a més de 30/40 jugadors podem organitzar diferents torns o altres opcions a estudiar. Aquest sistema permet crear un esperit de COMPETICIÓ entre els diferents grups.

NIVELL I DURADA:  90/120 minuts segons experiència dels jugadors. Nivell de joc mig per equilibrar tots els grups.

REQUISITS:  Calçat i roba còmoda i previsió per canvis de temps, fred, calor, gorres, abrics, crema solar, aigua… Imprescindible telèfon amb conexió internet AMB BATERIA CARREGADA per contactar algunes pistes i ajudes. Millor dos per si un falla.

Tots els llocs publics on s’hagi d’entrar son a la planta baixa o disposen de facilitats per a l’accés de persones minusvàlides.

STREET GAME: PREUS I CONDICIONS

Veure preus per jugador a HORARIS I RESERVES. Menors de 7 anys no paguen.

Menys de 6 jugadors també podeu jugar perè reservar per a 6 que es el preu minim. Edat minima per participar sols 18 anys. Menors acompanyats d’adults.
 

Paga i senyal del 50% o pagament total per a la reserva. Transferència o ingrés en caixer sense sobre o bizum. Pagament parcial, reste efectiu a l’inici del joc o ingrés 3 dies abans.

Tots els preus inclouen el 21% d’IVA. Avisar per factura desglosada.

Es posposarà l’activitat per pluja, actes no previstos com events o manifestacions, etc. Sis mesos per escullir nova sessió. Si no es possible, es tornarà l’import menys despeses.

Podeu consultar aqui els TERMES I CONDICIONS generals.

STREET GAME: HORARIS I RESERVES

STREET GAME: CIVISME

Com activitat a la via publica es important respectar persones, senyals i normes.

Creueu els passos de vianants o semàfor en verd. Es un joc, es pot anar depressa, però no es necessari córrer. Evitar accidents que converteixin un dia festiu un un dia tràgic.
 

CAP PISTA NI INDICACIÓ INCITARÀ A SALTAR-SE LES NORMES DE CIRCULACIÓ NI DE CIVISME. L’empresa no es responsabilitza d’actes vandàlics o temeraris que saltin la Llei i posin la seva vida en perill. Menors d’edat amb un adult responsable.

Escape room grups grans: STREET GAME, LES TEMÀTIQUES

#1. Atemptat a l'expo de 1.929

Street Game clàssic, amb pistes, caixes, candaus, etc.

A Barcelona, durant l’inauguració de l’Exposició Universal de 1.929 a Montjuich, un grup d’anarquistes pretenien realitzar un atemptat.

Van amagar el material explosiu dins del recinte per fer-lo servir aquell dia, perè varen ser descuberts i aquell material va quedar oblidat en algun lloc amb perill d’explotar.

Tenim informació dels seus passos i vosaltres us encarregareu de buscar-los i trobar-los.

No dubtem de la vostra professionalitat.

#2. La fortuna dels Muntadas

Street Game amb pistes i enigmes al carrer i seguiment total pel mòbil.

La colònia tèxtil de la Espanya Industrial de la familia Muntadas, al terme municipal de Sants, fou construida el 1.847. Al 1.972 van marxar a Mollet del Vallès i l’espai que ocupava substituit als anys 80 per un parc pels veïns.

Diuen que el germà gran va fer una gran fortuna que va amagar pels jardins de la seva colònica, però que va morir abans de poder emportàrse-la. 

Més de trenta anys més tard, sembla que ningú ha trobat encara el cofre ple de monedes d’or i joies….

 

#6. El secret d'Empèdocles

Empèdocles fou un conegut filòsof grec del segle V abans de Crist, famós pels seus postulats al voltant dels 4 elements i la relació amb la natura.

Aigua, aire, foc i terra aparèixen en aquest joc per descubrir el gran secret del filòsof.

Enigmes a resoldre per obrir candaus i caixes, i algunes pinzellades de cultura.

Despedida de soltera en La fortuna de los Muntadas
Escape room para grupos, la llegada
Despedida de soltera en Atentado en la Expo 29
Pensando en la solución en la fuente de Montjuich

Escape room grups grans: MONASTERIUM, LA PROPOSTA

Escape room a Barcelona, de tall clàssic, on podreu disfrutar del plaer de solucionar enigmes d’una certa dificultat, amb l’afegit de que el joc no es lineal, per la qual cosa haureu de tenir memòria per recordar quines pistes heu fet servir i quines no, i intuir quina usar en cada moment.

La temàtica, recreada en un monestir cistercenc, inclou a més pinzellades de la nostra història que sempre son agradables de recordar o aprendre. Està pensada per a jugadors de qualsevol edat, aixi que no hi ha ensurts ni esforç fisic.

MONASTERIUM: INFORMACIÓ

NÚMERO DE JUGADORS:  De 2 a 8 jugadors. Aconsellable de 4 a 6.  Si sou 2 us tocarà àtreballar més, i si sou 8 serà més una experiència festiva entre amics.

NIVELL I DURADA:  Nivell MIG ALT, tot i que el Game Master adequa les ajudes al nivell i necessitats del grup. Més que ajudes son suggerències perque seguiu jugant vosaltres i no el GM. Durada de 60 minuts, encara que per grups de 2 o 3 s’allarga a 70 i 80 minuts perque disposeu de temps per fer-lo.

REQUISITS:  Capacitat de deducció, ja que es tracta d’un escape de pensar. NO S’UTILITZA LA FORÇA FISICA en cap de les sales ni dels mecanismes.

MONASTERIUM: PREUS I CONDICIONS

Veure preus per jugador a HORARIS I RESERVES. Menors de 7 anys no paguen.

Edat minima per participar sols 16 anys. Menors acompanyats d’adults.
 

Paga i senyal de 30€ o pagament total per a la reserva. Transferència o ingrés al caixer sense sobre o bizum. Pagament parcial, reste efectiu a l’inici del joc o ingrés 3 dies abans.

Tots els preus inclouen el 21% d’IVA. Avisar per factura desglosada.

Es posposarà lactivitat per imprevistos o enfermetat. 6 mesos per escullir nova sessió. Si no es possible, es retornarà l’import menys despeses.

Podeu consultar aqui els TERMES I CONDICIONS generals.

MONASTERIUM: HORARIS i RESERVES

Escape room grups grans: MONASTERIUM, LA TEMÀTICA

Room escape clàssic, amb pistes, caixes, candaus, etc.

Ens trobem en un dels monestirs de l’ordre del Cister construït l”any 1.160 a Catalunya. La seva primera època va estar marcada per la vida austera dels monjos i per problemes econòmics. En el siglo XIII, el Rey Pere III el Gran, mecenes del Monestir, és enterrat a l’Esglésioa. Diu la llegenda que abans de morir va entregar als monjos el Sant Grial perque l’amaguessin en lloc segur.

Heu de seguir les pistes i resoldre els enigmes que van deixar els monjos i trobar-lo abans de que arribin uns coleccionistes privats que volen apoderar-se d’aquesta peça unica… Sembla que estàn a una hora de camí !

Conseguido record sin pistas
Celebración Escape room para grupos en MonasteriuM
Ambientación de MonasteriuM, un escape room para grupos
Nuestros clientes satisfechos

IDIOMES

Box games i Street games opció base en castellà. Algunes versions també en català. I properament totes en català, castellà, anglès i francès.

MonasteriuM totes les pistes escrites i ajudes orals del del Game Master en castellà, català, anglès i francès.

Trucar per confirmar o per avisar amb temps per preparar.

CUSTOMITZACIÓ

Es un dels reptes que ens encantarà assumir. Si el joc us ha agradat i penseu en jugar grups grans o de forma continuada (escoles, empreses, etc.), podem adequar el joc a una temàtica concreta o amb dades especifiques, tan els Box games com els Street games.

Per exemple, una empresa que vulgui regalar l’experiència als seus clients i que es faci esment dels seus productes, o una escola que desitgi incloure temari curricular.

Sol.licitar informació i pressupost.

CONSULTES

CONTACTA

Truca o envia un email

EXPLORA ROOM ::: XAVIER BARBA LLORENS
Gran Via Corts Catalanes, 273   08014 Barcelona (España).
NIF: 38.066.228-D
Tel: +34 673 650 612
exploraroom@gmail.com

Escape room grups grans a domicili
Explora escape room en ple joc
Escape room a domicili